Hoe word je een stukadoor?

Boord, Teken, Label, Muur, Huismuur

Stukadoor zijn heeft zo zijn nadelen. Hoe goed je ook bent, zonder de juiste kennis kun je niet werken. Je hebt praktische kennis nodig over bedrading, elektrische installaties, loodgieterij en pleisterwerk van metselwerk enz. Ook als stukadoor zul je merken dat je een scherpe creatieve geest nodig hebt om een ​​aantal prachtige ontwerpen en modes uit te werken om je exterieurs en interieurs te versieren.

Je kunt er altijd voor kiezen om voor de beveiligde klanten te gaan of voor degenen die het meest betalen, ze zijn allebei erg belangrijk. Als je voor het commerciële werk gaat, zul je merken dat ze betrouwbaarder zijn dan de kleinere bedrijven, op de lange termijn zullen ze allebei zeer lonend zijn.

Je kunt jezelf ook promoten om je eigen bedrijf te starten en jezelf contracteren om voor een bepaald bedrijf te werken, wat een goede opstap voor je zal zijn en nieuwe vaardigheden die je tijdens je training leert in dienst te nemen. Het is ook een goede investering voor u om te overwegen om zaken te doen in tijden van economische crisis, vooral als u een vaste carrière hebt en dingen voor uw huis maakt en uw rekeningen kunt betalen.

Als u zelfstandige bent, zoekt u een baan die van dezelfde omvang is als uw huidige en waarvoor u een stabiele bron van inkomsten moet hebben. Je gaat op zoek naar banen waar je bij iemand anders in dienst bent, want die zijn wat stabieler en betrouwbaarder. Je moet er ook rekening mee houden dat je nog steeds wat moeite moet doen om op de baan te solliciteren, omdat je het sollicitatieproces bij verschillende bedrijven moet doorlopen en dan moet je het aanbod dat ze je doen overwegen.

Je kunt voor een individueel bedrijf gaan of vijftig of twee bedrijven in de branche benaderen. Om eerlijk te zijn ben ik nooit een vertegenwoordiger van een bedrijf geweest en krijg ik zelden een werkorder, hoewel ik anderen heb gezien die dat wel hebben gedaan.

Als stukadoor zonder contract kan je in de meeste gevallen terechtkomen in een Ion- of Mag 193-oromersatisf Blake met betrekking tot het genoemde bedrijf.

Je moet weten welke technieken je worden aangeleerd, net zo belangrijk als weten hoe je ze moet toepassen. Je moet ook onthouden dat je de fijne kunst van het creëren van gladde afwerkingen en gladde muren en deuren moet begrijpen.

Als je een stukadoor bent, moet je opleiding een basiskennis van pleisterwerk bevatten, waaronder het leren van:

· Plannen.

· Plannen opstellen

· Verschillende technieken gebruikt in

· efficiëntieverbeteringen.

· Roestvrij staal

Een ander ding dat u moet leren, zijn de gereedschappen die nodig zijn in de stukadoorsindustrie. U hebt een verscheidenheid aan gereedschappen nodig en de beste manier om zonder de apparatuur te beginnen, is door te proberen kleine reparaties uit te voeren en kleine klussen af ​​te ronden.

Als u een stukadoor bent, moet u ook leren hoe u geld kunt besparen, zoals:

· Timmergereedschappen

· Meetinstrumenten

· Borstels & borstels

· Meetlinten

· Zaag/spijkermachines

· Schuurpapier

· Vinyl nivellering

Bepaalde vaardigheden en handelsvaardigheden zijn nog steeds niet gemakkelijk te verwerven; de tijd die u eraan besteedt, is echter goedkoper dan u ooit zelf zult worden. Als je eenmaal van baan verandert en besluit voor een carrière als stukadoor te gaan, zul je ontdekken dat je behoorlijk wat geld kunt verdienen voor een dag hard werken en het onderhoud van de buitenkant van je huis.

Als je wordt verscheurd tussen een stabiele bron van inkomsten en een creatieve carrière, zorg er dan voor dat je geest niet afdwaalt van beide beslissingen!