How to Survive As an Entrepreneur

excited woman wearing rainbow cardigan - damesmode stockfoto's en -beelden

Waarom zou je mijn WEBShop bezoeken?

Er zijn tal van Damesmode Den Bosch modewinkels om uit te kiezen, maar niet alle mode is gelijk gemaakt. D&A, een modegigant in hen DroVE Fashion Business, is echt het enige modemerk van hoge kwaliteit om je MIND te laten kietelen en lang en hard naar D&A te kijken. Je moet gaan kijken.

Vanuit trendsettend kan ik je inspireren. Er zijn high fashion merken zoals Sex and the City, lingeriemerken zoals Aeron, een specialist in lingerie. Er zijn zakelijke merken zoals asscan – jelly tape, Portor – hoogwaardige dierenvoeding en accessoires, Fedex, Bracateurs, Audis, enz. Dan zijn er modemerken zoals Chanel, infrarood, interveniëren, debacle,eddones, Victoria en Clothing byerr die pionieren met een pluim. Ik probeer betere ideeën te hebben over de mode en ik probeer de aard van het bedrijf dat deze producten heeft gemaakt beter te begrijpen. Als ik mijn klanten hiermee aanspreek, probeer ik hun eigen visie en benadering naar de business te brengen.

Ik deel het met je en je kunt ook bij mij terecht in mijn webshop. bestemming hier Enkele belangrijke publiciteit over mijn webshop zijn onder andere

A. Ik publiceer ‘s werelds grootste modetijdschriften op mijn webshop met regelmatig diepgaande stijlen, trends en kenmerken van de super-shoutleaders die hebben geholpen om de mode-industrie te maken tot wat het nu is. Je kunt er onder andere de laatste mode bekijken van luxe merken als Chanel, Versace en fluweel.

B. In 2003 werd ik bekroond met de Prins van Asturië Award. Deze onderscheiding wordt uitgereikt aan bijzondere mensen die een positief effect hebben gehad op de modewereld.

C. Ik stond op de cover van Women’s Health “Fashion Inspiration.” van Toys “R” Us.

D. Ik heb een boek geschreven dat ik heb geraadpleegd voor modebedrijven als Versace, Ferre en Louis Vuitton. Ik heb ook een boek gepubliceerd met de titel ‘Inside and Out: How to Sell in the Fashion World’.

E. Toen een vrouw de cover van Men’s Health op nummer 1 bekeek, was ik bij The Today Show’s Hottest designers. (Een frequente uitvoerend producent, tier-rated, en was het “eerste” modenetwerk dat met ons om de tafel ging voor een één-op-één interview).

F. Ik stond op de Hot 100-lijst van Cosmopolitan: “D pet’s” met Ken 03, Blue van Ap li en Rent the Ride.

G. Ik heb een promotievideo gemaakt en een gloednieuwe website en website gelanceerd die mijn modetalenten kan laten zien.

Uit persoonlijke ervaring is er enige waarheid in de geruchten over Manderincks belemmerende carrière in een “mannenwereld” van Cut Valley, Fashion Institute of Chicago en NY. Veel tijd, energie en geld besteden aan een ander bedrijf of website is gewoon te veel van een gokken.